1. Što je nekretnine.hr?

1.1. Cilj nam je biti Vaš najbolji i najpouzdaniji partner u potrazi za nekretninama. Sve ćemo prilagoditi Vašim uvjetima. Pomoći ćemo Vam pronaći Vašu nekretninu iz snova, bez obzira na to radi li se o Vašem novom ili tek privremenom prebivalištu ili pak pronalasku idealnog smještaja za Vaš godišnji odmor. Sve to pokušati ćemo uskladiti s Vašim financijskim mogućnostima i ostalim uvjetima s Vaše strane. Ovdje smo da Vam pomognemo! Uz nas, stresan proces selidbe i kupnje/prodaje ili iznajmljivanja same nekretnine nećete ni osjetiti.

Nekretnine.hr također je i alat za profesionalce koji se bave nekretninama. Na Nekretnine.hr oni mogu postaviti svoja statistička izvješća o rezultatima prodaje i kupnje (što korisnicima daje uvid u opće stanje tržišta i samim time stvara mogućnost za razvitak što bolje strategije pri njihovoj kupnji, prodaji ili najmu) – staviti nekretnine na tržište i vidjeti podatke o nekretninama i promovirati svoje usluge.


2. Što nismo

2.1. Mi nismo agencija za nekretnine i ne bavimo se posredovanjem nekretninama. Ne nastojimo dobiti proviziju kada Vi kupite ili prodate nekretninu. Nećemo zlorabiti Vaše osobne informacije i nećemo ih koristiti u reklamne ili slične svrhe bez Vašeg pristanka.


3. Kako zarađujemo

3.1. Zarađujemo isključivo oglašavanjem na našem portalu. Profesionalci i organizacije koji se bave nekretninama, svake godine troše oko 30 milijuna kuna na oglašavanje. Naš poslovni plan je jednostavan: stvaramo najbolje pretraživačko iskustvo na internetu. Vi, Vaša obitelj i prijatelji koristite naše usluge, profesionalci i organizacije koje se bave nekretninama oglašavaju se na našem portalu, a mi i dalje nastojimo napredovati u stvaranju još boljeg iskustva pretraživanja nekretnina. Rezultat toga je obostrano zadovoljstvo i uspjeh!


4. U što vjerujemo

4.1. Traženje određene nekretnine ne bi trebalo biti neugodno iskustvo

4.2. Informacije bi trebale biti besplatne i lako dostupne svima

4.3. Mnogi kupci će se savjetovati s profesionalcima za daljnje navođenje

4.4. Odlične ideje dolaze od povratne informacije kupaca