Zahvaljujući najnovijem softveru te najdetaljnijem i najsuvremenijem pretraživačkom alatu, Nekretnine.hr omogućit će Vam da se brže, jednostavnije i učinkovitije obratite Vašoj ciljnoj skupini, odnosno krajnjim korisnicima koji će uz našu pomoć pronaći ono što ih zanima, ono što im je potrebno i ono što će u krajnjem slučaju i kupiti ili iznajmiti, a to sve je ono što Vi nudite!

Nekretnine.hr uvode revoluciju u potragu za nekretninama omogućavajući i stvarajući zavidna korisnička iskustva u potrazi za nekretninama te u određivanju tržišnih trendova i povezivanju sa stručnjacima za nekretnine.

Nekretnine.hr važan je dio uspješne strategije svakog posrednika u prometu nekretnina, bez obzira na to je li riječ o agenciji, agentu ili privatnom oglašivaču. Zašto? Nekretnine.hr omogućuje Vam jedinstvenu publiku ozbiljnih kupaca i prodavatelja kojima je potrebna Vaša profesionalna, stručna pomoć i Vaša ponuda nekretnina.

Vjerujte nam mi smo tehnološki stručnjaci.
Mi nismo stručnjaci za nekretnine, Vi ste. Naša je pak stručnost stvaranje sofisticirane, user-friendly stranice koja pomaže Vama i Vašim kupcima da pronađete informacije, nekretnine i osobe koje vas zanimaju i koje su vam potrebne.
Mi Vam pružamo najbolje mjesto za oglašavanje Vaše branše, Vaših nekretnina i usluga na internetu. Vaše nekretnine i/ili ostali oglasi bit će vidljivi i dostupni kako domaćim tako i inozemnim korisnicima.

Oglašavanje na portalu Nekretnine.hr je optimalno rješenje jer:

 • ste direktno usmjereni na Vaše ciljno tržište
 • je svojom cijenom dostupno svima, i daleko ispod cijene tiskovnog, radijskog i TV oglašavanja
 • je Vaš oglas konstantno objavljen i dostupan svim postojećim i budućim klijentima
 • možete pratiti učinke ovakvog oglašavanja na Vaše poslovanje (statistički pregledi)
 • pruža širi domet djelovanja – klasični oblici oglašavanja, poput radija ili televizije, imaju ograničeno zemljopisno područje djelovanja
 • omogućuje pružanje svih željenih informacija u estetski dopadljivom obliku

S obzirom da odabir tipa, veličine i pozicije oglasa može biti kompliciran, možemo Vam pomoći u organiziranju oglašavanja na Nekretnine.hr.

Javite nam potrebne detalje, a mi ćemo formirati ponudu kojom ćete uštedjeti do 50% u odnosu na dosadašnje oglašavanje, a Vaš oglas prikazati jednakom broju ljudi u istoj interesnoj skupini. Ponuda koju šaljemo nije obvezujuća i omogućuje Vam da usporedite naše cijene i efekte oglašavanja u odnosu na konkurenciju.

Javite nam:

 • gdje ste se do sada oglašavali
 • tip i dimenzije oglasa, te cijenu koju ste za to platili

a mi ćemo:

 • analizirati cijenu, doseg i učinkovitost Vaših dosadašnjih oglasa
 • predložiti tip, veličinu i pozicije oglasa na Nekretnine.hr (koji će postići jednak marketinški učinak kao Vaši dosadašnji oglasi)
 • cijenu formirati posebno za Vas kako bi bila 20-50% niža od onoga što ste do sada plaćali

Ukoliko Vas ova ponuda zanima, kontaktirajte nas na:

[email protected]

Oglašavanje Vaših objekata na našim stranicama za 4+ oglasa

199,00 kuna*

*promotivna akcija do 31.12.2016.

Objavite svoj oglas na nekretnine.hr do 31.12.2016.

POTPUNO BESPLATNO

Odabrali ste pravo mjesto za postavljanje svoje reklame na webu!

Ukoliko želite postaviti svoj banner ili reklamu na našoj stranici nekretnine.hr svoj upit nam slobodno pošaljite na [email protected]

Garantiramo najpovoljnije cijene oglašavanja!