Ekskluzivna obiteljska kuća REMETE

1.900.000€
SKU: alma-408800
Property type: Kuća
Area (M 2)
600
Bathrooms
3
Bedrooms
6

The space

  • Land Size: 537
  • :

Description

Parcela se nalazi u zelenoj zoni s izrazitim krajobraznim vrijednostima, te pretežno obiteljskom izgradnjom. Parcela je u blagom padu prema gradu pa je osim blizine grada, mirnog i zelenog okruženja odlikuje i izniman pogled.
Kuća je samostojeća, nalazi se u središnjem dijelu parcele, te sadrži jedan stan koji obuhvaća podrum, prizemlje i kat.
Kod oblikovanja kuće odabrani su kvalitetni materijali i arhitektonski elementi prema tradiciji zagrebačke arhitektonske škole. Elementi su suvremeni te su primjereni zagrebačkom podneblju u skladu s postojećom kvalitetnom obiteljskom izgradnjom tog dijela grada.
Glavni pristup parceli i kući je sa istočne strane, kako kolni tako i pješački.
Parkiranje je u potpunosti riješeno na parceli; po dva parkirna mjesta su predviđena u garažama unutar i van kuće, dakle ukupno četiri, dok se po potrebi mogu parkirati još tri vozila na pristupnom platou ispred garaža.
U podrumu kuće se uz garaže nalaze i bazen i jacuzzi s barom, prostorija za fitness, sauna, vinoteka i konoba te servisne prostorije.
Prostor bazena je svijetao i prostran, a ima i izlaz na prirodni teren.
U prizemlju su smješteni dnevni sadržaji; raskošan dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom koji su orijentirani na najveći atrij, te radna soba i servisne prostorije.
Stubišni prostor je prirodno ventiliran i osvijetljen, postavljen uz treći atrij, a kuća ima ugrađeno maloteretno dizalo. Na katu su smještene spavaće sobe i to u jednom traktu sklop roditeljske spavaonice s garderobom i kupaonicom, a u drugom dvije dječje spavaonice povezane zajedničkim dnevnim boravkom te pripadajuća kupaonica i terasa.
Podovi su djelomično opločeni keramičkim pločicama u sanitarijama i prostoru bazena, vinoteke i sl., a u dnevne boravke i spavaonice postavljen je velikoformatni parket.
Pročelje završne obrade glatkim slojem po "sto" sustavu, izvedeno je na način da su osigurana maksimalna svojstva u smislu toplinske izolacije.
Zidovi interijera su djelom obloženi opekom, a podovi atrija su u drvenom deck podu, što pridonosi toplini interijera.
Vanjska stolarija je aluminijska, a zaštita od sunca riješena je alu žaluzinama unutar izo stakla.

Contact the Agent

Alma nekretnine

therealestatecroatia.com