Istarska ,obnovljena kuća! Kanfanar. KANFANAR

190.000€
SKU: alma-455067
Property type: Kuća
Area (M 2)
120
Bathrooms
3
Bedrooms
5

The space

  • Land Size: 100
  • :

Description

Kontakt: +385 991962863 +385 954700000
Ova stara kamena kuća, obnovljena sa puno ljubavi, u mirnom istarskom selu , idealna je za udoban obiteljski život ili za odmor. Kuća također posjeduje kategorizaciju za iznajmljivanje, te je uspiješno plasirana na tržištu.Kuća je sagrađena oko 1700-te i obnovom koja je trajala 5 godina, nastojao se zadržati tradicionalni karakter ali i dodati moderne sadržaje.

Kuća ima tri spavaće sobe na katu, jedna dvokrevetna soba sa vlastitom kupaonicom, te druga dvokrevetna i jednokrevetna soba sa zajedničkom kupaonicom. Sve sobe su uređene u ugodnom stilu sa tipičnim niskim drvenim gredama na stropu. U prizemlju je prostrana, potpuno opremljena kuhinja sa blagovaonicom, te dnevni boravak sa originalnim kamenim zidom. Ove dvije prostorije povezane su sa kamenim lukom i obje imaju tradicionalne peći na drva.Satelitska TV, Wi-Fi internet, peći na drva, od kojih jedna podržava etažno centralno grijanje.
Ispred kuće je maleni i lijepo uređen i ograđeni vrt, koji je dijelom popločan, a dijelom travnjak, dok privatno parkiralište iza kuće ima mjesta za dva automobila.
Selo se nalazi u blizini drevne ruševine Dvigrad, na području poznatog Limskog kanala. Smješteno je na otprilike pola puta između Kanfanara i Sv.Lovreča, te oko 21km od Rovinja, Vrsara i Poreča.

WWW.THEREALESTATECROATIA.COM

Contact the Agent

Alma nekretnine

therealestatecroatia.com