Kamene kuće na osami s otvorenim pogledom na zelenilo Polje, Čepić

280.000€
SKU: croperty-701k
Property type: Kuća
Area (M 2)
511
Rooms
2

The space

  • Land Size: 3136
  • :

Description

Ovaj kompleks se nalazi na istočnoj obali Istre, u selu Lanišće pokraj mjesta Čepić. Čepić je malo mirno istarsko mjesto koje se nalazi u Općini Kršan., a poznat je po jezeru koje se isušuje i pretvara u obradiva polja. Čepić se nalazi na glavnoj prometnici Labin – Tunel Učka i odavde se lako dolazi do većih mjesta poput Rijeke, Opatije, Labina, Pazina. Udaljenost od većeg mjesta Kršan iznosi 7km, plaže (Plomin Luka) 10km, Tunel Učka 22km, turističke destinacije Opatija 40km.
Kompleks se sastoji od 5 objekata; renovirane obiteljske kuće, pomoćnog objekta, 2 ruševine za adaptaciju i kamene kuće koja se trenutno renovira.
Površina okućnice iznosi 3136m2.

Renovirana obiteljska kuća se sastoji od 2 etaže: na katu se nalazi stan koji se sastoji od hodnika, kuhinje, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaonice i spremišta, ukupne površine 75m2, a u prizemlju je konoba s kupaonicom površine 41,54m2.

U nastavku obiteljske kuće se nalaze dvije kamene ruševine, tlocrtne površine 126m2 i 100m2.

Na kraju niza se nalazi kamena kuća na dvije etaže, ukupne površine 169m2, koja se trenutno renovira.

Nakon renovacije, kompleks pruža odličnu priliku za najam obzirom da se može dobiti četiri prekrasna objekta u autohtonom istarskom stilu. Velika okućnica pruža mogućnost postavljanja dodatnih sadržaja poput igrališta za badminton, ljuljačke za djecu, roštilja i sl.

Odlična investicija!

Contact the Agent

ALEA nekretnine

www.alea-nekretnine.hr