Kompleks renoviranih kamenih kuća s pogledom na more! Plomin

300.000€
SKU: croperty-371k
Property type: Kuća
Area (M 2)
282
Rooms
5

The space

  • Land Size: 902
  • :

Description

Na obroncima Plominske gore smješten je kompleks renoviranih kamenih kuća, dio nekadašnjega napuštenog sela, s panoramskim pogledom na Kvarnerski zaljev i otoke.

Imanje se sastoji od kamene vile kao glavnog stambenog objekta u kojem su smještena 3 odvojena stana te dva zasebna gospodarska objekta koji trenutno služe kao prostorije za rekreaciju s dvorištem od 902 m2.

Vila ima ukupnu stambenu površinu 282 m2, a sastoji se od:

– Stan A se proteže kroz dvije etaže. U prizemlju je smještena kuhinja s dnevnim boravkom, ostava, kupaonica, soba, a na katu ulaz/stubište, hodnik/galerija, dnevni boravak, kuhinja, predprostor, kupaonica, WC te spavaća soba.
– Stan B je smješten u prizemlju, a sastoji se od blagovaonice, spavaće sobe, kuhinje i kupaonice.
– Stan C se nalazi na katu vile, a sastoji se od kuhinje s dnevnim boravkom, WC-a, kupaonice, 2 spavaće sobe, stubišta i terase s koje se pruža jedinstven pogled na prekrasno, plavo more.

Vila je renovirana koristeći tradicionalne materijale kamen i drvo, tipične za istarsko područje. Potpuno je namještena, te spremna za useljenje.

POSEBNOST:
Imanje se nalazi na osami, okruženo mirom i savršenom jednostavnošću prirode, na vrhu brežuljka, sa jedinstvenim pogledom na plavetnilo mora, najidealnija je moguća kombinacija za sve koji se žele udaljiti od gradske vreve i uživati u potpunoj privatnosti.

Rijetka nekretnina na tržištu.

Contact the Agent

ALEA nekretnine

www.alea-nekretnine.hr