NOVOGRADNJA:Samostojeća kuća s bazenom u Reburićima,153,25m2 Brovinje

289.000€
SKU: croperty-765k
Property type: Kuća
Area (M 2)
153
Rooms
3

The space

  • Land Size: 1450
  • :

Description

Ova samostojeća kuća izgrađena je 2013.g. i nalazi se u mjestu Reburići na istočnoj obali Istre, ispod prometnice Labin-Rabac. Udaljenost od grada Labina iznosi 7km dok se najbliža plaža nalazi u Tunarici i udaljena je svega 2km.

Kuća ukupne stambene površine 153,25m2 raspoređena je na dvije etaže; prizemlje i kat. U kuću se ulazi s natkrivene terase na polupodestu sa sjeveroistočne strane. Stepeništem se spuštamo u prizemlje gdje nalazimo hodnik, kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom, spremište, kupaonicu i spavaću sobu. Stepeništem dolazimo na kat gdje je smješten hodnik, dvije spavaće sobe od kojih je jedna s izlazom na terasu, kupaonica i garderoba.

Interijer je moderno uređen s pomno biranim unikatnim detaljima koji ovu kuću čine posebnom.

Na lijepo uređenoj okućnici površine 1450m2 smješten je bazen površine 24m2 sa sunčalištem, parkirna mjesta, te mediteranski vrt na kojem su zasađene masline i lavanda.

Po želji kupca na okućnici je moguće dodati i dodatne sadržaje poput roštilja, dječjeg igrališta i slično. Kuća je smještena u predjelu s novoizgrađenim kućama.

Obzirom da je kuća kategorizirana i koristila se za najam, kupac može nastaviti s iznajmljivanjem ili pak koristiti kuću za stanovanje.

Contact the Agent

ALEA nekretnine

www.alea-nekretnine.hr