Renovirana kamena kuća u okolici Labina s uređenom okućnicom Ripenda Kras

250.000€
SKU: croperty-744k
Property type: Kuća
Area (M 2)
90
Rooms
2

The space

  • Land Size: 1387
  • :

Description

Prekrasna kamena kuća smještena je u okolici Labina i Rapca, točnije u slikovitom naselju Ripenda 4km udaljenom od turističkog središta i prekrasnih plaža u Rapcu odnosno svega 2 km od pitoresknog grada Labina.

Tradicionalna istarska kamena kuća stambene površine 90m2 kompletno je renovirana 2004. godine, a raspoređena je na dvije etaže; prizemlje i kat. U prizemlju nalazimo kuhinju s blagovaonom i dnevnim boravkom dok se na katu nalaze dvije spavaće sobe i kupaonica. Kuća je kompletno opremljena kvalitetnim drvenim namještajem te pojedinim unikatnim namještajem koji daje poseban šarm ovoj prekrasnoj kući.

Ispred kuće se nalazi istarska cisterna (kalanica) te dodatan objekt (spremište). Dvorište koje se prostire na 1387m2 hortikulturalno je uređeno i opremljeno sustavom za navodnjavanje. Kuća je opremljena drvenom stolarijom, a u kući je sprovedeno centralno grijanje na plin.

Prekrasna tradicionalna kamena kuća prilikom čije je renovacije uloženo mnogo truda kako bi se zadržao autohtoni istarski stil. Ova nekretnina je idealna za sve ljubitelje tradicionalnih istarskih kuća te zaljubljenika u starine. Budućem vlasniku može koristiti za obiteljski život ili kao nekretnina za najam.

Namještaj uključen u cijenu!

Contact the Agent

ALEA nekretnine

www.alea-nekretnine.hr