Kompleks građevinskog i poljoprivrednog zemljišta 7107m2 Ružići

110.000€
SKU: croperty-804z
Property type: Zemljište
Area (M 2)
7107

Description

Prostrano zemljište ukupne površine 7107m2 smješteno je u selu Ružići koje pripada Općini Sveta Nedjelja. Selo Ružići je udaljeno 10 km od grada Labina odnosno 14 km od Rapca – poznatog turističkog mjesta gdje svaki posjetitelj može uživati u prelijepim plažama, sportskim aktivnostima, restoranima i dodatnim sadržajima. Rabac i Labin su smješteni na istočnoj obali najvećeg hrvatskog poluotoka Istre, a zajedno čine odličan spoj blage mediteranske klime, netaknute prirode i bogatog povijesnog i kulturnog naslijeđa.

Ovo prostrano zemljište se sastoji od 3662m2 građevinskog zemljišta te 3445m2 poljoprivrednog zemljišta. Sa zemljišta se pruža otvoreni pogled na krajolik i dolinu rijeke Raše, a do zemljišta je osiguran asfaltirani pristupni put.

S obzirom na sve veću popularnost kuća za odmor u selima u okolici Labina i Rapca, ovaj kompleks zemljišta predstavlja idealnu priliku za sve koji se žele baviti turističkim najmom. Zemljište je smješteno na vrlo mirnoj lokaciji, a u neposrednoj okolici se nalazi lokalna trgovina i restoran. Dodatnu pogodnost predstavlja činjenica da se radi o velikom zemljištu te će se izgrađeni objekti nalaziti u potpunoj privatnosti, a zahvaljujući velikoj okućnici biti će moguće postavljanje i dodatnih sadržaja poput bazena, igrališta za badminton, ljuljačke za djecu, roštilja i sl.

Rijetkost na tržištu, odlična prilika!

Contact the Agent

ALEA nekretnine

www.alea-nekretnine.hr