Lijepa apartmanska kuća u Okrugu Gornjem. Udaljenost do mora je 80 metara! TROGIR

460.000€
SKU: alma-219336
Property type: Kuća
Area (M 2)
384
Bathrooms
6
Bedrooms
8

The space

  • Land Size: 400
  • :

Description

Lijepa novosagrađena kuća se sastoji od 4 etaže.
U suterenu nalazi se garažno-sportsko rekreativni prostor veličine 120m2 potpuno uređen u istom mogu biti smještena 3 automobila, također isti ima rekreativni dio sa fitnes spravama, bar za goste, biljar stol, ozvučenje fantastično, prostor je uređen po svim standardima za ugodan boravak u istom (grijanje,hlađenje i sl.) poseduje 1 wc i kupatilo, 2 skladišna prostora sa rezervarima za gorivo, jedan radni stol i sl.

Prizemlje se sastoji od 2 (dva) potpuno nova jednosobna apartmana veličine cca 42m2 svaki, vrlo lijepo i luksuzno opremljena, sa terasom cca 50m2 i lijepim pogledom, grijanje hlađenje tv internet.

I Kat sastoji se od vrlo luksuznog dvosobnog apartmana veličine cca 80m2 sa velikim dnevnim boravkom i kliznim stjenkama , velikim balkonom i predivnim pogledom, grijanje i klimatizacija također, tv, internet. Na istom katu se nalazi i jedna luksuzno uređena soba sa vlastitim kupatilom i balkonom, klima ,tv, internet.

II Kat se sastoji od trosobnog stana veličine cca 100m2 koji još nije dovršen u potpunosti, veliki balkoni sa predivnim pogledom.

Kompletna kuća je izgrađena od cigle 25cm debljine te ima vrhunsku vanjsku izolaciju od 10cm (stiropor fasadu) a iznutra je sve pregrađeno suhom gradnjom (knauf) također sa izolacijom od 7cm., budući je izvedena vrhunska izolacija na svim etažama izvedeno je podno grijanje, vrhunska 6-komorna PVC stolarija, stepenište izvedeno u vrhunskom sivom granitu, na krovu izvedena terasa od cca 50m2 također vrhunski izolirana na kojioj je predviđena masažna jacuzzi kada te bar sa hladnim pićima ista je u planu da bude natkrivena, u okućnici od cca 400m2 postoji vlastiti vrt sa proizvodnjom za vlastite potrebe te potrebe gostiju apartmana, također u sklopu okućnice je 1 (jedna) krušna peć ili peć za pizzu kao i roštilj te natkriveni bar za goste apartmana, u planu je i izgradnja bazena od 20m2.

Contact the Agent

Alma nekretnine

therealestatecroatia.com